Farmacistul John Pemberton, un veteran al Războiului Civil American a pregătit un amestec din nuci de cola și frunze de coca. El l-a recomandat soldaților care luau morfină pentru tratarea sistemului nervos. Cei care i-au cumpărat afacerea au început să producă această băutură fără cocaină.

Inițial, această peliculă a fost o eroare de invenție a unor tapete lavabile, ulterior acestea au început să fie utilizate la ambalarea calculatoarelor.

Aceasta a fost inventantă pentru ca în timpul somnului, insectele să nu pătrundă în nasul, urechile sau gura omului. De menționat că în Europa, inițial să dormi pe pernă era o formă de slăbiciune, de aceea bărbații evitau să doarme pe ele. În Mesopotamia, pernele erau un atribut al oamenilor înstăriți, În China antică se credea că pernele moi sunt nefolositoare, în timp ce pernele tari erau făcute din bamboo, porțelan, jad, lemn sau bronz, dându-le astfel putere și protecție împotriva demonilor.

nițial, tricoul era considerat drept lenjerie de corp, să umbli pe stradă în așa ceva, era similar în a umbla în chiloți. Cel care a adus tricoul la nivel de haină obișnuită a fost Marlon Brando care a apărut în unul dintre filmele sale într-un tricou alb.

La început, o astfel de bandă a fost utilizată ca o formă de pedeapsă pentru deținuți, apoi aceasta a fost folosită și la fărâmițarea cerealelor.

Prima cameră web transmitea imagini care se actualizau o dată la 3 minute despre un aparat de cafea. Era vorba de o companie cu anagajați numeroși și un singur aparat, unii au ieșit foarte bine din situație.

Astfel, unii comercianți de ceaiuri își amabalau marfa. Dacă până la aceasta ceaiul era vândut în recipiente din metal, odată cu inventarea acestui ambalaj de către Thomas Sullivan, unii au înțeles că ceaiul poate fi făcut direct în ambalajul de mătase.